This spring has been quite out of the ordinary.
Explore more
The 27th Nordic Kite Meeting
Blokhus Denmark
June 2nd - 8th 2025
Blokhus Wind Festival
Blokhus Denmark
June 2nd - 8th 2025
Easy flyin’

In addition to my websites first being hecked and then suffering from thechnical issues, my father passed away on Friday (May 27th) from cancer.

This has taken my mind very far  from kiting, the websites and the online kite shop lately. Hopefully things are slowly getting back to normal again so I can get my mind back on track again. First of all I want to focus on the kite shop and go through all of your orders and make them ready for delivery. I will get in touch with you all to see if you’re still interested in the stuff you ordered.

I’m really sorry for any inconvenience this might have had and you have my deepest apoli\ogies for what has happened.

Hopefully a brand new kite will make up for some of it! : -)

Four Revs

Denne våren har vært noe ganske utenom det vanlige. I tillegg til at nettsidene mine ble hacket og at det har vært visse tekniske problemer i etterkant av dette har jeg også hatt sykdom i nær familie. Det hele endte med at faren min gikk bort på fredag (27. mai).

Dette har gjort sitt til at jeg ikke har hatt anledning til å prioritere dragebutikken i særlig grad. Nå som ting etter hvert forhåpentligvis vil roe seg litt ned igjen, kommer jeg til å gjøre en innsats i butikken igjen. Noe av det første jeg vil gjøre er å gjennomgå ordredatabasen – som også fikk seg en trøkk i hackerangrepet – og ta kontakt med alle som har bestilt og høre om dere fortsatt er interessert i levering.

Jeg kan bare beklage det inntrufne, men håper på forståelse og at det fortsatt er noen av dere som fortsatt vil ha varene dere har bestilt! 😉

Please note that no comments will be published until it’s approved by the moderator.

Share and spread the word!
...days until departure!
...and we're off!
Transparent NKM logo

See you at the 26th
Nordic Kite Meeting!

Blokhus, Denmark

May 13th - 19th, 2023

follow us on social media

Like and subscribe to our So-Me channels!